I så fall ska du nog se över möjligheterna att köpa en 4G förstärkare. Inte är det allt så dyrt som det kan låta. Inte heller är det en avancerad teknik. Familjen sätter enkelt ihop paketet på kort tid, och inte behöver du oroa dig för att någon del saknas eller att barnen snabbt kan trolla bort en. Enkelt och begripligt är ledordet, och så kan det vara lite kul också! Men det största nöjer kommer när förstärkaren är redo att användas. Några sekunder är den igång och täcker hela det område som er 4G förstärkare är avsedd för. Bor ni i ett mindre eller mellanstort hus räcker det med en täckning som täcker just era kvadratmeter. Bor ni i ett stort hus eller vill hjälpa grannarna med täckning kan man ju satsa på någonting ännu större. Fixa en till bilen och båten om ni spenderar mycket tid där, eller vill vara uppkopplade för att exempelvis se en film eller två under nästa resa. Inte finns det ett lättare sätt att få barnen lugna med lite distraktion. Med en film kan barnen även utveckla förståelsen för en sak eller två, samtidigt som du som förälder kan fokusera på dig själv, eller vägen. Åh, vilken underbar tillvaro!

 

Bättre täckning vart du än är

 

Kanske har du och din familj problem med täckningen på vissa platser i ert hem. Kanske barnen har försökt undersöka problemet, och kanske är det just den där tjocka betongväggen eller den gamla kaminen som spökar. Med en boostad internetsignal får du en starkare signal som kan ta sig igenom hinder som du utan en förstärkare normalt inte klarar av. Med en förstärkare kan du även njuta av internet eller ett telefonsamtal ute i hängmattan och flytta den till en privat plats för lite avskildhet. På så sätt blir livet och dina relationer lite enklare att underhålla, samtidigt som du inte väcker de sovande barnen eller deras oerhörda intresse för samtalet om en överraskningsfest.

 

3G, 4G och 5G förstärkning för starkare mottagning

 

När du är less på att täckningen med jämna mellanrum är så dålig att samtalet bryts är det dags att göra något åt det. Läs mer om förstärkare, och i synnerhet om 4G förstärkare som är standard idag. När du går vidare till nästa paradigm som är 5G är förstärkaren redo även för det. Frågan är om du är det, och om du kan tänka dig vilken skillnad det är på att ha riktigt bra internetuppkoppling jämfört med att ha något vanligt som du har i dagsläget. Säkert och smidigt är en självklarhet, och utan diverse cyberrisker. Ta en chans redan idag och se hur stort område du behöver täckning för och se vilken förstärkare som går bäst ihop med den leverantör av internet du har i dagsläget. När familj och gäster är på besök kan de också njuta av nätet utan att dess styrka och effektivitet försämras. Idag är det tvärt om tyvärr ofta så att intranät är känsliga för sådana ting, plus mycket mer. Inte mer!